Børnehuset Hyldebo

I Børnehuset Hyldebo arbejder vi anerkendende og er meget bevidste om, at vi er rollemodeller for børnene i alt, hvad vi gør og siger.

Øje for både det enkelte barn og for fællesskabet

Vi værdsætter barnets trivsel og udvikling gennem inspirerende læringsmiljøer, med øje for både det enkelte barn og for fællesskabet i børnegruppen. Personalet arbejder anerkendende og er meget bevidst om, at vi er rollemodeller for børnene i alt hvad vi gør og siger.

Vi har egenproduktion i køkkenet, hvor vi arbejder med madmod ved at børnene møder og smager på årstidens grønt og frugt.

Hyldebo er en integreret daginstitution for børn i alderen 0-6 år. Vi har ca. 24 vuggestuebørn, fordelt på 2 stuer: Spirer og Rødder og ca. 44 børnehavebørn, fordelt på 2 stuer: Valmuen og Solsikken. En bred gang gennem hele huset binder vuggestuen og børnehaven naturligt sammen.

Institutionen er oprettet i 1971 og er løbende renoveret med øje for bedre læringsmiljøer og fokus på børnegruppernes behov.

Hyldebo har en stor dejlig legeplads med en lille skov og bålhytte, hvor der er rig mulighed for at blive udfordret motorisk.

Samarbejdet med forældrene

I Hyldebo værner vi om det gode forældresamarbejde og udviser interesse for forældrenes forskellige synspunkter. I dagligdagen varetager vi den uformelle samtale og handler hurtigt på den mere formelle del af samarbejdet i form af eksempelvis dialogmøder eller behov for samtaler. Samarbejdet med det nuværende forældrekontaktudvalg (FKU) er præget af deltagelse, engagement og stor lyst til at skabe et godt og trygt miljø for både børn og voksne.

Områdeledelse

Børnehuset Hyldebo er en del af område Syd, som derudover består af børnehusene Blomstergården, Hjortkær, Solstrålen, Lærken, Stjernen, Svanen og Vindinge.

Læs mere om områdeledelse.

Besøg os

Normalt har vi åbent for rundvisning, men grundet Covid-19 restriktioner, bedes I kontakte os på 4631 8560 og tale med lederen om hvad der er muligt.

Rammer for dagtilbud (hent som PDF)

Kontakt Børnehuset Hyldebo

Hyldevænget 2-4
4621 Gadstrup

Mandag - Torsdag
Kl. 06:30 - 16:55

    

Fredag
Kl. 06:30 - 16:20

Vi har lukket på alle helligdage samt på enkelte andre dage - klik her og læs hvilke.