Databeskyttelse

I Roskilde Kommune modtager og behandler vi meget information hver dag. Herunder kan du læse procedurer for databeskyttelse i Roskilde Kommune.

Sådan behandler vi dine personoplysninger i Roskilde Kommune

I Roskilde Kommune har vi ofte brug for personlige oplysninger om dig, når vi skal løse vores opgaver. Vi bruger kun dine personlige oplysninger, når det er nødvendigt for, at vi kan løse vores opgaver. Det er et ansvar, vi tager alvorligt.

Vi skal give dig en række oplysninger, når vi modtager personoplysninger om dig. Her kan du læse om, hvordan vi bruger personoplysninger i vores arbejde som kommunal myndighed.

Roskilde Kommune er dataansvarlig – hvordan kontakter du os?

Roskilde Kommune er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du kan kontakte os på følgende måder:

Kontaktoplysninger på databeskyttelsesrådgiveren

Som alle andre offentlige myndigheder er Roskilde Kommune forpligtet til at have en databeskyttelsesrådgiver – en DPO. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver.

Roskilde Kommunes databeskyttelsesrådgiver er:

Bech-Bruun Advokatpartnerselskab
Langelinie Allé 35
2100 København Ø
Telefonnummer: 72 27 30 02 (hverdage 9-16)
E-mail: dpo.roskilde@bechbruun.com

Hvis din henvendelse indeholder følsomme eller personlige oplysninger, skal du bruge den sikre beskedfunktion, når du sender til DPO’en.
Sikker henvendelse til Bech-Bruun

Få mere at vide

Hent indhold som PDF

Databeskyttelse i Roskilde Kommune

Hent sidens indhold ned som PDF.

Databeskyttelse i Roskilde Kommune (PDF)