Skal vi hente dine ting til storskrald?

Storskrald er genstande, som er for store til at være i affaldsbeholderen derhjemme. Tilmeld dig ordningen allerede nu, og slip for turen på genbrugspladsen.

Hvad er storskrald?

Storskrald er affald, der er for stort til at sortere og aflevere derhjemme. Det kan fx være gamle, slidte møbler eller stort elektronik som køleskabe eller tv, der er ødelagt. Det kan også være imprægneret træ eller deponi som keramik eller spejle. 

Du kan aflevere storskrald på tre forskellige måder:

  • Abonnementsordning: Tilmeld dig storskraldsordningen som abonnement med 6 årlige afhentninger. Tilmeld dig senest 10 hverdage før første afhentning.
  • Du skal tilmelde dig storskraldsordningen hvert år. Din tilmelding bliver ikke automatisk fornyet. 
  • Engangstilmelding: Du kan tilmelde dig fra gang til gang - se hvornår vi kommer forbi din adresse på denne side. Tilmeld dig senest 10 hverdage før afhentning.
  • Kør selv på genbrugspladsen

Hvornår får jeg hentet storskrald?

Roskilde Kommunes storskraldsordning - priser

Storskrald er:

Gi' dit storskrald væk til andre

Dit storskrald kan få nyt liv hos andre.

Vi kigger efter, om der er noget af storskraldet som kan gives videre til direkte genbrug når vi henter det. Så hvis du har en velfungerende havegrill eller et pænt bord, der kan gives videre til andre, kan du også stille det ud til storskrald.

Det er dog ikke alt, du kan aflevere til storskrald. Bilbatterier er fx farligt affald, og der er særlige krav og regler for at aflevere jord og byggeaffald.

Kontakt Affald og genbrug

Rådhusbuen 1
4000 Roskilde

Mandag - fredag

kl. 09 - 14

Du kan forvente svar fra os inden for 10 hverdage.