Ung Ildsjæl prisen og Voksen Ildsjæl prisen

Ungeudvalget uddeler i år to priser på Frivillig Fredag, som går til personer, der gør en ekstraordinær indsats for unge.

To nye priser uddeles af Ungevalget

Der er nu lukket for indstillinger til prisen. 

I år kan der indstilles til to nye priser som uddeles af Ungeudvalget.

Ung Ildsjæl prisen

  • Ung Ildsjæl prisen gives til en person, der definerer sig som ung, og som har skabt et anderledes projekt for unge.

Det kan være et projekt som tilgodeser unge, der ellers ikke er repræsenteret i ungeprojekter eller som laver et anderledes fællesskab, end de unge fællesskaber der allerede eksisterer.

Med Ung Ildsjæl prisen er ønsket at støtte unge, som laver noget anderledes, noget modigt eller noget, som ikke er set før, med et ønske om at støtte op om unge, der ofte er overset.

Voksen Ildsjæl prisen

  • Voksen Ildsjæl prisen gives til en person, der definerer sig som voksen, som har gjort en ekstraordinær indsats for enkelte unge og samtidig har skabt positive forandringer for en ungdomskultur mere generelt.

Det kan f.eks. være personer som lytter til, og understøtter enkelte unge og samtidig bringer unges perspektiver i spil, når beslutninger træffes.

Med Voksen Ildsjæl prisen er ønsket at støtte voksne, der tager unge alvorligt, og bruger deres kompetencer til at styrke unges handlerum.

Hvornår kan du indstille?

Du kan indstille kandidater frem til 7. september 2022 kl. 16.  

Personoplysninger

Vi beder om dine oplysninger, for at kunne sagsbehandle indstillingen. Når du udfylder og sender denne formular til os, bekræfter du samtidig, at vi gerne må registrere de oplysninger, du selv har tastet ind.

Vi opbevarer dine oplysninger i vores IT-system, så længe de er relevante for behandlingen af din sag, og de efter lovgivningen skal opbevares i kommunen.

Læs hele oplysningspligten her.

Kontakt

Sif Vincent Brunemark

Sif Vincent Brunemark

Frivilligkoordinator

Kultur og Idræt
By, Kultur og Miljø

24 52 34 91 sifvb@roskilde.dk