Stadepladser i Roskilde Kommune

Går du og overvejer om du vil sælge kunsthåndværk, mad til servering, blomster eller andet på et af kommunens torve, kan du læse om hvordan du ansøger og om priser mm.

Stadepladser på Stændertorvet

Der er torvedage på Stændertorvet hver onsdag og lørdag fra kl. 8 til 14 og du kan blive en del af torvehandelen, hvis du vil.

Går du og overvejer om du vil sælge kunsthåndværk, mad til servering, blomster eller andet på torvet, så kan du prøve det af i en kortere periode. Du har mulighed for at leje en stadeplads bare for en enkelt dag, flere dage eller en længere periode som en sæson (vinter/sommer).

Praktisk om stadeplads på Stændertorvet

Stadepladser på Hestetorvet

Er du interesseret i en fast stadeplads eller blot en enkelt dag på torvet, skal du udfylde den digitale. Henvendelsen kommer til torvemesteren.

Torvehandlende må tidligst tage plads på torvet 1 time før torvetids start og skal forlade torvet senest 30 min. efter torvetids ophør.

Erhvervsmæssigt salg fra staderne må kun foretages af stadeholdere, der er momsregistrerede. Dokumentation skal på forlangende altid kunne vises frem. Til den normale torvehandel er der 5 stadepladser, som hver har et areal på 4x6 meter.

Kort over hvor der må være stadepladser på Hestetorvet

Julemarked

I december måned må der være julemarked og sælges juletræer samt gran.

Praktisk om stadeplads på Hestetorvet

Hvis du vil holde et arrangement på et af kommunens torve, skal du søge via arrangørguiden

arrangørguide.roskilde.dk

Kontakt Veje og Grønne områder

Rådhusbuen 1
4000 Roskilde

Mandag - fredag 

9.00 - 14.00

Du kan forvente svar inden for 10 hverdage.