Klubber

Demokrati og medbestemmelse er en vigtig faktor i klubberne, og det er børnene og de enkelte afdelinger, der planlægger de forskellige arrangementer. 

For børn og unge fra 4. til 7. klasse

Klubberne er et samlingssted for børn og unge fra 4. til 7. klasse, hvor venskaber bliver skabt og udviklet. Demokrati og medbestemmelse er en vigtig faktor, og det betyder at børnene har stor indflydelse på, hvad der skal foregå i klubberne. Fælles for dem er et varieret udbud af kreative muligheder i et nærværende miljø.

Klubberne har åben hver dag efter børnenes skoletid. De tilbyder også flere aftenarrangementer, som fx mor/datter aftener, far/søn aftener, biografture, fisketure, alkoholfrie diskotekaftener, Halloweenarrangementer, sommerfester, E-sport arrangementer på Musicon, rollespilsturneringer, natsjov i afdelingernes tilhørende haller og tur til BonBon-land. 

Weekendarrangementer som fx Køge fodboldstævne, Aalborg musikfestival, 1-dags ture til skisportssteder, ture til Lalandia, koloniture, storbyture og motocross-stævner indgår også - ligesom længere ture som fælles skitur og Vilde Vulkaner, hvor henholdsvis 200 og 700 medlemmer tager af sted sammen.

Klubberne har åben i skoleferier og skolefridage, hvor der er udvidede åbningstider.

Find din klub

Læs mere om klubberne

Læs mere om klubberne og deres forskellige aktiviteter og tilbud på klubbernes egne hjemmesider.

Derudover er der Klub Viadukten (selvejende institution).

"Drop ind" sted med masser af kreative muligheder

Demokrati og medbestemmelse er en vigtig faktor, og det er børnene og de enkelte afdelinger, der planlægger de forskellige arrangementer. 

Nogle børn bruger klubberne som "drop in" steder, hvor de slapper af, spiser lidt og hyggesnakker med venner og voksne, inden de skal videre til deres andre fritidsaktiviteter. Andre børn bruger det varierede udbud af kreative muligheder i hobbyværksteder, udeliv med dyr, streetbaner, boldbaner og meget mere.

De trygge fællesskaber og børnenes medbestemmelse danner rammen for sociale relationer, spændende oplevelser og aktiviteter – både i lokalområdet og på tværs af kommunens klubber.

Læs mere om de forskellige aktiviteter og tilbud på klubbernes egne hjemmesider.

KLUB UNG

Klublivet og medarbejderne udfordrer og støtter de unge, så de kommer godt ind i ungdomslivet. Det sker blandt andet gennem KLUB UNG, som er målrettet de 13 – 17-årige. 
Læs mere om KLUB UNG her.

Spørgsmål og svar om klubberne

Fællesskab i fritiden

Mød børn, unge og voksne fra et par af klubberne i Roskilde og hør, hvad det bedste ved at gå i klub er.