Varmeforsyning

Her på siden kan du bliver klogere på, hvilken varme du kan få til din ejendom og læse om planerne for udbredelse af fjernvarme i kommunen.

Kort over varmeplanlægningen for Roskilde Kommune

Kortet viser varmeplanlægningen i kommunen. Du kan indtaste din adresse i søgefeltet øverst i venstre hjørne af kortet. Kortet vil angive hvilket område ejendommen på adressen er placeret i. Tekstfeltet nedenfor giver yderligere information om, hvad der gælder for adressen samt kontaktoplysninger om det lokale fjernvarmeselskab.

Obs! Hvis søgefeltet og nogle af farverne fra signaturforklaringen ikke fremgår på kortet, kan det være fordi du bruger en webbrowser, der ikke understøtter funktionerne (fx Internet Explorer). Vi anbefaler, at du forsøger igen ved hjælp af en anden webbrowser (fx Microsoft Edge eller Google Chrome).

Fjernvarmeprojekter i Roskilde Kommune

Områder uden fjernvarmepotentiale i Roskilde Kommune

Til udviklere

Hyppigt stillede spørgsmål

Er min adresse omfattet af tilslutningspligt?

Informationsmøder om varmeforsyning og energieffektivisering

I januar 2023 holdt Roskilde Kommune møder omkring varmeforsyning.

Der var informationsmøder henvendt særligt til boligejere med boliger, hvor fjernvarme ikke er eller vil blive etableret.

Fors A/S og Roskilde Kommune holdt også et online informationsmøde henvendt til boligejere, hvor fjernvarme er en mulighed. 

Materiale fra informationsmøderne

Se uddrag af onlinemødet 

Du kan herunder se et uddrag af mødet til boligejere med boliger, hvor fjernvarme ikke er eller vil blive etableret. Her er der oplæg fra kommunens varmeplanlæggere og fra en konsulent fra SparEnergi. Varighed ca. 1 time.

Uddrag af on-line borgermøde for dem, der ikke er i et fjervarmeområde

De første ca. 22 minutter præsenterer kommunens energiplanlægger varmeplanlægning og lokale initiativer i Roskilde Kommune. Derefter præsenterer repræsentant fra SparEnergi alternative varmeløsninger, energioptimering af boliger og støtteordninger.

Baggrund

Kontakt Klima- og Energiteamet

Rådhusbuen 1
4000 Roskilde

Mandag - fredag

9 - 14

Du kan forvente svar fra os inden for 10 hverdage.