Få et fritidsjob

Med et fritidsjob kan du tjene dine egne penge, lære om arbejdslivet og få nye oplevelser. Roskilde Ungebyrådet opfordrer andre unge til at få et fritidsjob. På siden her finder du hjælp og inspiration til at få et fritidsjob.

UngeGuiden - for dig under 30 år

UngeGuiden er for dig, der bor i Roskilde Kommune, er under 30 år og har brug for vejledning og støtte i forhold til uddannelse, job og/eller økonomisk støtte

Ungeprojektet

Rådgivning og hjælp til unge over 16 år

Ungepuljen

Unge kan søge om tilskud til aktiviteter for unge.

Ungeudvalget

Vi støtter projekter af unge, for unge i hele Roskilde Kommune. Vil du være med? Så læs videre på siden her, og tilmeld dig næste møde.

KLUB UNG

KLUB UNG er en fælles betegnelse for de 14 tilbud, klubberne har for de 13-17 årige i Roskilde Kommune.

Ungdomsskolen

Ungdomsskolen er et alsidigt og interessevækkende fritidstilbud om undervisning og aktiviteter for unge i hele kommunen.

Få hjælp når det er svært - for dig der er barn eller ung

Uanset hvad du går igennem, kan du altid ringe, skrive eller komme forbi. Vi er her for at hjælpe dig.

Ungebyrådet

Roskildes Ungebyråd består af elever fra 8., 9. og 10. klasse fra skoler i Roskilde Kommune. De arbejder hvert år med en række initiativer, som de ønsker at få realiseret til glæde for børn og unge. Her på siden kan du læse mere om deres arbejde.

Ungdomsprofil

Roskilde Kommune ungdomsprofil 2021 undersøger, hvordan unge, der har et hverdagsliv i Roskilde Kommune, har det på en række parametre, med særlig fokus på ungdomskulturelle transitioner og social trivsel.