Forlænget sagsbehandlingstid

Der er nu normalt drift på det nye ydelsessystem, og Ydelsen og Voksenservice holder igen åbent.

Du skal dog være opmærksom på, at der fortsat vil være forlænget sagsbehandlingstid.

Her er et overblik over de forskellige satser, regler og ydelser.

• Selvforsørgelses- og hjemrejseydelse eller overgangsydelse og satser

• kontanthjælpsloft og timeregel

• Enkeltudgifter

• Støtte til høje boligudgifter

• Boligstøtte

• Familieydelser

• Danskbonus (læs mere her)

Selvbetjeningsløsning når du søger om selvforsørgelses- og hjemrejseydelse eller overgangsydelse

Når du har meldt dig ledig i Jobcentret, kan du søge om selvforsørgelses- og hjemrejseydelse eller overgangsydelse ved at bruge selvbetjeningsløsningen nedenfor. Du skal blandt andet svare på, om du har været i Jobcentret og melde dig ledig. Med selvbetjeningsløsningen kan du søge digitalt med din NemID. Har du ikke NemID, kan du udfylde skemaet digitalt, printe ud, underskrive og sende det sammen med dokumentationen til Ydelsescenter, Rådhusbuen 3, 4000 Roskilde.

Kontakt Integration