Seniorhøjskolen

I Seniorhøjskolen i Roskilde Kommune kan du frit sammensætte din uge ud fra et program af tilbud. Der tilbydes kulturelle-, sociale- og træningsaktiviteter lige fra ture i skoven, stranden, motionshold til spisning.

Det overordnede mål med Seniorhøjskolen er at have et aktivitetstilbud, der skaber glæde og livskvalitet for borgerne. Aktiviteterne foregår både i kommunens egne lokaler og på eksterne lokaliteter.

For de fleste vil Seniorhøjskolen være et åbent aktivitetstilbud til ældre borgere i kommunen. Hvis det også gælder dig, kan du henvende dig til den af Seniorhøjskolens lokale afdelinger, der ligger tættest på din bopæl. Du kan se alle adresserne længere nede på denne side.

Seniorhøjskolen er dog også et tilbud, du kan få bevilget. I så fald vil aktiviteterne, du deltager i, også have som mål at bidrage til at støtte og hjælpe dig til at opnå en højere grad af selvhjulpenhed. I Roskilde Kommune kalder vi det at arbejde "rehabiliterende". Du kan læse mere om emnet nedenfor.

Kontakt Seniorhøjskolen

Mail: Seniorhoejskolen@roskilde.dk
Tlf: 46 31 55 93

Særlig på grund af Coronastituationen

På grund af coronasituationen kører Seniorhøjskolen på "lavt blus" for at vi kan følge Sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Der vil fra august 2021 åbnes op for aktiviteter igen. Nedenfor kan du se eksempler på, hvordan vores program kan se ud under normale omstændigheder.

Der gennemføres begrænsede aktiviteter på de forskellige adresser for seniorhøjskolen. Du kan få information om hvilke aktiviteter, der gennemføres i den lokalafdeling der ligger tættest på din bopæl. Du kan finde kontaktoplysninger på  alle Seniorhøjskolens lokale afdelinger nedenfor under overskriften ”Om Seniorhøjskolen" - "Seniorhøjskolens lokale afdelinger".

Pas på jer selv og hinanden.

Om seniorhøjskolen

Seniorhøjskolen

Leder af Seniorhøjskolen for Blinde og svagtseende, Æblehaven, Værkstedet på københavnsvej og Tværsgruppen.

Pia Schwerdtfeger

Seniorhøjskolens afdelinger

Kontakt Seniorhøjskolen Solkrogen

Gundsølillevej 6
4000 Roskilde
Tlf. 46 31 73 80
gundsoeomsorgscenter@roskilde.dk

Gundsø Omsorgscenter (roskilde.dk)

 

 

Seniorhøjskolen Blinde og svagseende

Holbækvej 106 B
4000 Roskilde
Tlf. 46 35 36 39

Seniorhøjskolen Bernadottegården

Seniorhøjskolen Toftehøjen

Tofthøjvej 20, 4130 Viby Sjælland

Seniorhøjskolen Kristiansminde

Margrethekær 2
4000 Roskilde

Seniorhøjskolen Æblehaven