Velkommen til Erhvervsafdelingen - din indgang til Roskilde Kommune

Har du et spørgsmål, som du og din virksomhed gerne vil have forvaltningens hjælp til, eller vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at kontakte Erhvervsafdelingen.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os - vi står klar til at hjælpe dig. Telefon 4631 3535 og mail erhverv@roskilde.dk

Mød Erhvervsafdelingen

Hvad kan vi hjælpe med?

Service er vigtigt for os
Har du et spørgsmål, som du og din virksomhed gerne vil have forvaltningens hjælp til, eller vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kommer også meget gerne på et besøg for at hilse på jer.

Vi er bl.a. klar til at hjælpe med:

  • Byggesager indenfor erhverv og etagebyggeri
  • Lokalplanlægningen inden for erhverv
  • Henvendelser omkring detailhandelsprojekter
  • Nye medarbejdere og medarbejdere med tilskud
  • Forhåndsdialog i forbindelse med dit projekt

Hvis du i forvejen har en kontakt og ved, hvor du skal henvende dig i kommunen, skal du naturligvis gøre det, der er lettest for dig. Vi hjælper dig også gerne videre til den rette kontakt, hvis du er i tvivl om, hvor du skal henvende dig.

Hvordan kan vi gøre det bedre?
Coronakrisen viser os med al tydelighed, hvor afhængige samfundet er af, at vi har et erhvervsliv, der klarer sig godt, kan tjene penge og sikre lokale arbejdspladser. Her har vi som kommune en vigtig rolle i at sikre gode rammevilkår for vores lokale erhvervsliv.

Derfor vil vi også gerne høre fra jer, hvis I har gode idéer til, hvordan vi som kommune kan gøre det bedre på erhvervsområdet. Skriv til erhverv@roskilde.dk   

Tæt dialog giver bedre løsninger!

Hold dig ajour!

Vær blandt de første, som får invitationer til nytårskur, sommertræf og mange andre spændende lokale erhvervsarrangementer og få de sidste nye kommunale erhvervsnyheder.

- følg Erhverv Roskilde på LinkedIn

Hør hvad nogle af de lokale virksomheder siger.

Living Energy

Living Energy

"Som en mindre teknologiudviklingsvirksomhed inden for soldrevet, autonom og intelligent gadebelysning drager vi stor fordel af vores placering på DTU Risø i Roskilde. Her har vi adgang til state-of-the-art prototype værksteder, og med vores gode relationer med flere af DTU’s afdelinger skabes synergi for både dem og os."

Nicholaj Asger Hansen, stifter & direktør
Living Energy

 

Hybrid Greentech

Hybrid Greentech

Grøn teknologi 

”Hos Hybrid Greentech promoverer vi energilagring med mål om at skabe en fremtid, der bygger på 100% vedvarende energi. Vi er en international deep tech virksomhed, der tilbyder ekspertviden indenfor energilagring, batterisystemer, hydrogen teknologier samt energidataanalyser. Vi udvikler en banebrydende dimensionerings- og beslutningsplatform til energilagring, der vil hjælpe virksomheder med at optimere deres drift samt indtjening.”

Rasmus Rode Mosbæk
Stifter og adm. direktør, Hybrid Greentech

 

Praktisk information

Erhvervsafdelingen

Telefon nr.: 4631 3535

Mail: erhverv@roskilde.dk

Åbningstider: Mandag - fredag kl. 9 - 14

 

Digital Post for virksomheder 

EAN og CVR

Virk.dk