Netværk

Erhvervsforum Roskilde og Roskilde Kommune arbejder tæt sammen om at løfte den fremtidige erhvervsudvikling.

Erhvervsafdelingen i Roskilde Kommune har fokus på en god og hurtig service af erhvervslivet. Som en del af organiseringen af kommunens erhvervsservice er der indgået en aftale med Erhvervsforum Roskilde om varetagelse af service til iværksættere og iværksætteri.

Drømmer du derfor om at starte din egen virksomhed, kan du henvende dig til Erhvervsforum Roskilde, som er parat til at hjælpe dig på vej med individuel vejledning, sparring omkring dine ideer og udfordringer samt planlægge et godt opstartsforløb. Du er meget velkommen til at kontakte erhvervs- og iværksætterrådgiver Karina Hoffmann på karina@erhvervsforum.biz.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til Erhvervsafdelingen.

Der er mange netværk og organisationer, som kan være relevante for virksomheder i Roskilde Kommune, bl.a.:

Brug dine netværk til at hente inspiration, sparring, viden, personlig og faglig støtte. Brug det som et fagligt pusterum til at få konkrete tip, finde nye kontaktpersoner og til nyttige link og websites.

Et netværk er en uvurderlig kilde til inspiration, som kan give nye idéer, positiv energi og personlig udvikling. Netværk kan også være kilden til nye kunder, samarbejdspartnere, leverandører og investorer.

Kontakt Erhversforum Roskilde
Stændertorvet 2, 2. sal
4000 Roskilde
Telefon: 7020 7680
E-mail: info@erhvervsforum.biz   

Kontakt Erhvervsafdelingen

Rådhusbuen 1
4000 Roskilde

Mandag - fredag

9.00 - 14.00

Du kan forvente svar fra os inden for 10 hverdage.