Oplevelser for børn

På denne side har vi samlet relevante hjemmesider, der viser spændende, hyggelige, aktive, rolige tilbud for børn. Det for børn!

Chat med Kiri

Vil du vide mere om hvad du kan opleve i sommerferien

Spørg kommunes chatbot

Spørg Kiri

Sommerferieunderholdning i Folkeparken erstattes i år af koncertoplevelser for daginstitutioner på biblioteket

Sommerunderholdning i Folkeparken er aflyst på grund af covid-19 restriktionerne, men erstattes af koncertoplevelser for daginstitutioner i trygge rammer på biblioteket

I år kan du ikke tage familien med til koncerter i Folkeparken og ved Kreativt hus for børn. Til gengæld inviteres børn i Roskilde Kommunes daginstitutioner til en række sommerkoncerter.

Grundet covid-19 restriktionerne i forbindelse med afvikling af større arrangementer, har Roskilde Bibliotekerne, der arrangerer juli måneds altid populære Sommerunderholdning, været nødsaget til at aflyse årets koncerter for børn og familier i sin vanlige form.

Roskilde Kommunes daginstitutioner har alle modtaget en invitation til at deltage i koncerterne på biblioteket.

”Det er vigtigt for os at fastholde et godt kulturtilbud til de børn, der er i daginstitutionerne i sommerperioden. Grundet covid-19 restriktionerne har vi måtte tænke i alternativer til den traditionelle Sommerunderholdning for børn og i stedet har vi inviteret Roskilde Kommunes daginstitutioner til fem fede koncerter i Salen på Roskilde Bibliotek, hvor vi i trygge rammer kan give børnene en god oplevelse med musikken og fællesskabet. Vi glæder os til at vende stærkt tilbage til næste år og tilbyde koncerter til både daginstitutioner og familier i Folkeparken og ved Kreativt hus for børn præcist som vi plejer.”
Leder af Børn og Familier på Roskilde Bibliotekerne, Henriette Dybdal