Social- og sundhedshjælper i Roskilde Kommune

Vi søger faglærte hjælpere til plejecentre og hjemmepleje. Uanset om du ønsker at arbejde med beboere på et af vores specialiserede plejecentre eller med borgeren i eget hjem, så har vi en stilling, der matcher dine faglige kompetencer.

Hos os kommer fagligheden først

Det betyder, at du i mødet med borgeren bringer din faglige viden og kompetencer i spil for at støtte borgeren i at leve sit eget selvstændige og meningsfulde liv.

Vi er i gang med at udvikle vores område og vores arbejdsgange, og du vil spille en central rolle i den udvikling. Du får med andre ord en unik mulighed for at bruge dine færdigheder og sætte dit præg på mødet med borgerne.

Samtidig vil du løbende modtage undervisning, så du til hver en tid er klædt på til dine opgaver og får mulighed for at udvikle dig.

Vi ønsker at skabe en arbejdsplads, hvor du bliver inddraget i, hvordan din arbejdsdag kan gøres enkel, smidig og meningsfuld og dermed give mest mulig værdi for borgerne og størst mulig faglig tilfredshed for dig.

#alle tiders faglighed

Vi har brug for dig og...

  • din viden om kost og motion, så du kan rådgive vores borgere om, hvordan man holder sig sund og rask i hverdagen.
  • din viden om almindelige sygdomme, og hvordan man forebygger dem.
  • dine værktøjer til god kommunikation med borgere og deres pårørende.

Send en SMS til vores headhunter på 30 84 13 37

... hvis du vil høre mere om at arbejde her hos os. Skriv dit navn, dit fag og hvad du vil vide mere om. Så bliver du ringet op.

Send en SMS

Vil du vide mere?