Alle tiders Roskilde

Alle tiders Roskilde er et fælles brand, der samler vores tusindårige historie med nutid og fremtid. En fortælling om, hvad vi sammen er bedst til, alt det vi går på arbejde for at skabe hver dag – og en vision for fremtidens stærke Roskilde.

Alle tiders Roskilde skal synliggøre, hvad der gør Roskilde Kommune unik, og hvorfor potentielle tilflyttere, handlende og turister skal vælge Roskilde frem for andre kommuner som deres nye hjem.

Alle inviteres ind i Alle tiders Roskilde-universet, der er bygget op om en række styrkepositioner, som skaber ramme for vores kommunikation, om vi så gerne vil have flere gæster, kunder eller nye naboer.

Vision og mission

Brandet tager udgangspunkt i en brandbook, der blev udarbejdet i 2016 på baggrund af over 75 interviews, for at finde frem til »Roskildes Brand Essence«. Én essens, der skal omsættes til en vision om at gøre Roskilde til »den førende kommune i Greater Copenhagen inden for nyskabende sammenkobling af historie, service, kultur, erhverv og uddannelse,« og en mission om at gøre »gæster til nye borgere og gøre borgere til samskabende brugere«.

Alle tiders Roskilde

Alle tiders erhvervsby

Måske sidder du med den næste iværksætter-idé, der kan være med til at gøre Roskilde til alle tiders erhvervsby?

Alle tiders erhvervsby

Alle tiders fællesskab

Uanset hvem vi er, og hvad vores hjerter banker for, er der en forening eller et fællesskab, hvor vi kan møde ligesindede og være sammen om vores passion.

Alle tiders fællesskab

Alle tiders handelsby

Roskilde Kommune og Roskilde Handel underskrev i juni 2020 den nye partnerskabsaftale om i fællesskab at arbejde for at understøtte den lokale detailhandel.

Alle tiders handelsby

Alle tiders kulturby

Roskilde kan du lade dig overvælde af århundreders kulturarv, lade dig inspirere af samtidens kunst eller lade dig fascinere af datidens håndværk.

Alle tiders kulturby

Alle tiders musikby

I alle tiders musikby skaber vi musikalske fællesskaber sammen. Alle tiders musikby udgør summen af de mange store og små musikaktører (musikere, foreninger, arrangører, formidlere m.v.) der i fællesskab bidrager til et rigt og mangfoldigt musikliv året rundt i hele kommunen.

Alle Tiders Musikby

Alle tiders oplevelsesby

Vi er sammen om oplevelserne i Roskilde Kommune. Fælles oplevelser skaber fællesskab. Og vi har rigtig mange oplevelser at gå på opdagelse i.

Alle tiders oplevelsesby

Alle tiders turistby

Roskilde Kommune er på turismens 1. plads i Region Sjælland.

Alle tiders turistby

Alle tiders uddannelsesby

Med lidt over 25.000 studerende og 90.000 indbyggere, er Roskilde en by med et væld af uddannelsesmuligheder og faciliteter henvendt til studerende. 

Alle tiders uddannelsesby

Alle tiders børneliv

Alle skal have en god start på livet og et alle tiders børneliv. Læs mere om, hvordan vi i Roskilde Kommune sikrer lige netop det.

Alle tiders børneliv