Her er det nye Folkeoplysningsudvalg

Nyhed

07.02.22

Folkeoplysningsudvalget varetager bl.a. godkendelse af nye foreninger, ansøgninger om tilskud efter Folkeoplysningsloven og uddeling af midler fra udvalgets Start- og Udviklingspulje.

Fra venstre side ses Marianne Kiærulff, Jan Brink-Pedersen, Brian Mortensen, Rie Freja Ørnemark, Iben Blum, Cevri Ocak, Maren Ottar Hessner, Jakob Bo Berthelsen, Jesper Kejlhof og Egon Christensen. Brian Hornuff mangler på billedet.

Udvalget konstituerede sig den 3. februar, hvor Jesper Kejlhof blev valgt som formand og Brian Mortensen blev valgt som næstformand.

Formand og næstformand er godt kendt med arbejdet i Folkeoplysningsudvalget som mangeårige medlemmer af udvalget.

Jesper Kejlhof er valgt som repræsentant for Spejderne og religiøse ungdomsforeninger, og Brian Mortensen er valgt som repræsentant for aftenskolerne.

Derudover er Brian Hornuff og Rie Freja Ørnemark også valgt som repræsentanter for aftenskolerne, Iben Blum og Cevri Ocak er valgt som repræsentanter for kulturelle og øvrige foreninger, Jan Brink Pedersen og Jakob Bo Berthelsen er valgt som repræsentanter for idrætsforeninger, Egon Christensen er valgt som repræsentant for handicapforeninger, og Marianne Kiærulff (V) og Maren Ottar Hessner (B) er udpeget af byrådet.

Det nye Folkeoplysningsudvalg har virke i perioden 2022 – 2025.