Få din løsning hurtigere på markedet

Nyhed

08.06.21

Roskildes innovationslaboratorium CORO, Co-lab Roskilde hjælper virksomheder med at udvikle, teste og finansiere nye produkter.

Mangler du finansiering, nye samarbejdspartnere eller real life-testplatforme for at udvikle nye bæredygtige løsninger, så kan CORO, Co-lab Roskilde sammen med Energy Cluster Danmark give dig adgang til netop dette. 

 

I det seneste år har CORO hjulpet ca. 300 virksomheder med bl.a. at skaffe finansiering, matchmake samarbejdspartnere og involvere potentielle kunder i udviklingen af nye produkter. 50 DKK millioner er hevet hjem af CORO til gavn for region Sjællands virksomheder. Vil du vide mere? Så kontakt Karolina E. Osipowska på karolina@corolab.dk , telefon nr. 3162 3217 eller læs mere her

 

CORO, Co-lab Roskilde er sat i verden på initiativ af Roskilde Kommune for at skabe vækst og udvikling i Roskilde og omegn ved at hjælpe virksomheder, videninstitutioner og offentlige organisationer med at skabe løsninger til gavn for samfundet. 

 

På billedet ses innovative terrorsikringsløsninger, som testes i Roskilde og er resultatet af et af COROs innovationssamarbejder.