Deltagerne er klar til DM i Skills24

Nyhed

01.02.24

279 elever fra erhvervsskolerne i hele Danmark er klar til DM i Skills. Blandt dem er mange fra ZBC og Roskilde Tekniske Skole, som kan se frem til tre hårde konkurrencedage skal i træningslejr for at hente guld hjem til Roskilde.

Når danmarksmesterskaberne for unge på erhvervsuddannelserne finder sted på Dyrskuepladsen i Roskilde til april, er der traditionen tro mange dygtige elever med fra ZBC og Roskilde Tekniske Skole.

I alt dyster 279 unge fra 47 forskellige fag om guldmedaljer og titlen som danmarksmester. Deltagerne har været igennem et langt udskilningsløb af skolemesterskaber og regionale mesterskaber og har dermed allerede bevist, at de er blandt de bedste af de bedste inden for deres fag. Men ved DM i Skills kåres den allerbedste efter tre dages intens konkurrence.

Her kan du se alle deltagerne og de mange konkurrencefag til DM i Skills24.

Som gæst til DM i Skills24 kan du opleve det ypperste danske håndværk. Men det er også et kæmpe oplevelsescenter for unge, der overvejer deres uddannelsesvej. Hvert fag har et ”prøv, mærk og føl”-område, hvor man selv kan prøve kræfter med faget.

Oplevelserne står i kø

Derudover er der ekstra oplevelser på Den Grønne Plæne, hvor der er underholdning, debat, foodtrucks og loungeområder. Endelig stiller Roskilde Kommune og erhvervsskolerne op med stande, hvor elever og forældre kan få vejledning om de mange uddannelsesmuligheder.

Der er gratis entré til DM i Skills. Åbningstiderne er

  • Torsdag den 18. april: Kl. 8-17
  • Fredag den 19. april: Kl. 8-17
  • Lørdag den 20. april: Kl. 8-14

Vil du være frivillig?

De op mod 50.000 besøgende skal have en god oplevelse til DM i Skills. Det kan du være med til at give dem. Har du lyst til at give et nap en eller flere dage, kan du melde dig som frivillig.

Her kan du læse mere om at være frivillig til DM i Skills.