Bestil NemID

Bestil tid i Borgerservice hvis du skal have NemID

NemID

Du kan hente NemID-nøgleapp'en gratis til IOS eller Android på Apple App store eller Google Play.

Når du bruger NemID, er det sikkert for dig at se og oplyse fortrolige og følsomme oplysninger via internettet. Med NemID kan du gennemføre en række selvbetjeninger på vores hjemmeside og logge på fx borger.dk, skat.dk eller sundhed.dk på præcis samme måde, som du logger på netbank.

Hvis du ikke ønsker at bestille NemID her på siden, kan du henvende dig i Borgerservice.

For at få NemID udleveret i Borgerservice, skal du huske billedlegitimation og legitimation for cpr-nummer, hvis det ikke fremgår af din billedlegitimation. Se oversigt over gyldig legitimation.

Læs mere om NemID på borger.dk

NemID som nøgle på din telefon

Med NemID nøgleapp kan du bruge dit NemID direkte fra din smartphone eller tablet. Hvis du benytter dig af den mulighed er det ikke nødvendigt at have nøglekortet fysisk ved hånden for at komme ind på Skat, e-Boks m.fl. Nøgleapp'en er et supplement og er lige så sikker at bruge som nøglekort.

Når du logger ind på borger.dk eller en anden selvbetjeningsløsning, får du en anmodning om login fra nøgleapp'en på din skærm. Du kan godkende login med et enkelt swipe, så er du logget på.

Det er stadig vigtigt at beholde nøglekortet. Du skal blandt andet bruge det til at aktivere app'en på nye mobile enheder og kortet er din sikkerhed, hvis strømmen løber tør på smartphone eller tablet. Du kan tilknytte samme NemID til app'en på op til tre af dine mobile enheder.

Du kan hente NemID-nøgleapp'en gratis til IOS eller Android på Apple App store eller Google Play.

Vejledning i at aktivere og bruge nøgleapp'en

NB - vær opmærksom på, at der går en time første gang, du logger ind på app'en. Den skal lige i gang. Men det er kun den ene gang, at der er ventetid

NemID

Dette indhold kommer fra Borger.dk

Kontakt Borgerservice

Dronning Margrethes Vej 14
4000 Roskilde
Telefon

Mandag - fredag

9 - 14

I Borgerservice skal du altid bestille tid før du møder op. Vær opmærksom på, at du skal bære mundbind i Borgerservice, hvis du er over 12 år.
Der skal ikke fremvises coronapas, når du skal i Borgerservice.