Pulsen

Pulsen er et tilbud til dig som er ledig. Vi hjælper dig med at komme i job, uddannelse eller med at få din arbejdsevne afklaret.

Er du mellem 18 og 67 år er tilbuddet "Pulsen" til dig, der er ufaglært, dig der har en faglig uddannelse, en professionsbacheloruddannelse eller en videregående uddannelse.

Hvis du har fået livsudfordringer som fysisk sygdom, psykisk sygdom eller misbrug påvirker det ofte arbejdslivet. Vi har redskaberne og den viden, der er nødvendig for, at vi sammen med dig kan finde de rigtige løsninger, der sikrer dit fremtidige arbejdsliv.

Du bliver matchet med en personlig jobformidler, som vil hjælpe dig videre i dit forløb mod job, uddannelse eller afklaring af din arbejdsevne. Sammen laver vi en plan for dit forløb, så det bliver målrettet og tilpasset til dig og dine udfordringer, kompetencer og ønsker.

I Pulsen arbejder vi sammen med dig om at planlægge dit forløb, som gerne består af flere typer af indsatser, for at du kan nå de aftalte mål med forløbet. Vi anvender lønnede timer og virksomhedspraktikker som nogle af indsatserne, da vi tror på, at det er det virkelige arbejdsliv der bedst kan vise, hvad der virker for dig på arbejdsmarkedet. 

Se regler for tilskud til transportudgifter, når du er tilknyttet pulsen og/eller virksomhedspraktik.  

 

Hvad kan Pulsen gøre for dig?

Kontakt Jobhuset - Pulsen

Østre Kirkevej 7
4000 Roskilde

Du kan forvente svar fra os inden for 10 hverdage.