Seniorhøjskolen

I Seniorhøjskolen i Roskilde Kommune kan du sammensætte din uge ud fra et program af tilbud. Der tilbydes kulturelle-, sociale- og træningsaktiviteter. Kontakt den lokale seniorhøjskole der er tættest på din bopæl, og herigennem tilmeldes arrangementer.

Det overordnede mål med Seniorhøjskolen er at have et aktivitetstilbud, der skaber glæde og livskvalitet for borgerne. Aktiviteterne foregår både i kommunens egne lokaler og på eksterne lokaliteter.

For de fleste vil Seniorhøjskolen være et åbent aktivitetstilbud til ældre borgere i kommunen. Hvis det også gælder dig, kan du henvende dig til den af Seniorhøjskolens lokale afdelinger, der ligger tættest på din bopæl. Du kan se alle adresserne længere nede på denne side.

Seniorhøjskolen er dog også et tilbud, du kan få bevilget. I så fald vil aktiviteterne, du deltager i, også have som mål at bidrage til at støtte og hjælpe dig til at opnå en højere grad af selvhjulpenhed. I Roskilde Kommune kalder vi det at arbejde "rehabiliterende". Du kan læse mere om emnet nedenfor.

Kontakt Den udekørende seniorhøjskole

Om Den udekørende seniorhøjskole

Seniorhøjskolen

Leder af Seniorhøjskolen for blinde og svagtseende, Æblehaven, Værkstedet på Københavnsvej og Den udekørende seniorhøjskole

Pia Schwerdtfeger

Seniorhøjskolens afdelinger

Seniorhøjskolen Solkrogen

Gundsølillevej 6
4000 Roskilde
Tlf. 46 31 73 80
gundsoeomsorgscenter@roskilde.dk

Gundsø Omsorgscenter (roskilde.dk)

 

 

Seniorhøjskolen Blinde og svagsynede

Holbækvej 106 B
4000 Roskilde
Tlf. 46 35 36 39

Seniorhøjskolen Bernadottegården

Plejecenter Bernadottegården

Seniorhøjskolen Toftehøjen

Tofthøjvej 20, 4130 Viby Sjælland
Velkommen til Omsorgscenteret Toftehøjen

Seniorhøjskolen Kristiansminde

Margrethekær 2
4000 Roskilde

Seniorhøjskolen Æblehaven