PPR søger talehørekonsulent til et vikariat

Søg stillingen

Ansættelsessted

PPR

Ansøgningsfrist

24.01.22 kl. 12:00

Leder du efter dygtige og generøse logopæd-kolleger og brænder du for at arbejde med børn – så se her: PPR Roskilde søger en logopæd/audiologopæd til et vikariat som talehørekonsulent 35 timer ugentligt med start snarest muligt.

Faggruppen består af 17 talehørekonsulenter og en læse-stave-konsulent samt en afdelingsleder. Vi er en faggruppe med mangfoldige interesser inden for de logopædiske subspecialer og har organiseret arbejdet med fokus på både dybde og bredde; dvs. at nogle områder er specialiseret og ligger på få, erfarne hænder (fx høretab, stemmevanskeligheder og komplekse udtalevanskeligheder) og andre varetages af hele gruppen (fx de fleste fonologiske vanskeligheder og DLD). Vi har et stærkt fagligt fællesskab, hvor der altid er sparring og specialiseret viden at hente. Det sker på de ugentlige sparringer og månedlige supervisioner med de logopædfaglige kolleger. Derudover kan du glæde dig til samarbejdet med dygtige, tværfaglige kolleger fra PPR (herunder psykologer, specialpædagogiske vejledere og konsulenter) og de professionelle samarbejdspartnere fra praksisfeltet.

De primære opgaver er:

  • Logopædisk undersøgelse og undervisning af børn sammen med deres forældre
  • Rådgivning og vejledning af forældre, dagtilbudspersonale og lærere om børn med kommunikative og sproglige vanskeligheder
  • Forebyggende tværfaglig rådgivning i dagtilbud og på skoler sammen med psykolog, specialpædagogisk vejleder og specialpædagogisk konsulent samt samarbejde med sundhedsplejen
  • Du skal trives med at arbejde selvstændigt, idet der er tale om et job, hvor man ofte agerer på egen hånd. Samtidig skal du have lyst til at dele din faglighed - såvel stærke som svage sider - med dine kolleger og have en nysgerrig og udforskende tilgang til arbejdet og det faglige fællesskab.

Vi oplever stor efterspørgsel på vores ydelser, og der kan i perioder være et stort arbejdspres. Arbejdet fordrer en struktureret tilgang, evne til at prioritere samt gode samarbejds- og kommunikationsevner i forhold til såvel forældre og professionelle som kolleger.

Også et godt sted at starte…
At du er nyuddannet er ingen hindring! Vi sørger for et opstartsprogram, mentorordning og tæt sparring med leder løbende. Er du i tvivl? Tag en snak med vores nyligst ansatte kollega, Sarah. Sarah blev kandidat i audiologopædi i sommer og startede i et vikariat som talehørekonsulent i PPR Roskilde i august 2021. Giv Sarah et ring på 2059 1670 og hør hvordan hendes opstart var og om arbejdet generelt.  

Om PPR Roskilde
PPR Roskilde er en tværfaglig afdeling, der rådgiver og vejleder om børns og unges udvikling fra 0 - 18 år. Vi har fokus på at skabe udviklingsmuligheder for børn og unge i samarbejde med forældre og med kommunens skoler og dagtilbud. Målet er gennem en tidlig og koordineret indsats at understøtte børns og unges muligheder for at udvikle sig og forblive i deres fællesskaber.

PPR er en stor organisation på 75 medarbejdere; talehørekonsulenter, psykologer, specialpædagogiske vejledere og specialpædagogiske konsulenter. Vi har en tradition for tæt og ligeværdigt tværfagligt samarbejde mellem faggrupperne, og vi stræber efter at have en lærende og nysgerrig kultur i organisationen.

Ønsker du yderligere oplysninger, så tøv ikke med at kontakte afdelingsleder Katrine Klim Jacobsen, tlf. 2183 3114.

Ansættelse med start snarest, hvis muligt. Ansøgningsfrist den 24. januar 2022 kl. 12.00. Vi afholder samtaler i uge 4.

Vi gør opmærksom på, at Roskilde Kommune indhenter straffe- og børneattest ved ansættelse i denne stilling.

Kontakt

Katrine Klim Jacobsen

Katrine Klim Jacobsen

Afdelingsleder
21 83 31 14 katrineklim@roskilde.dk