Forbered dig og vær personlig

Brug tid på at sætte dig ind i stillingens og arbejdsstedet indhold. Vurdér hvordan du passer særligt til jobbet, og beskriv hvad netop du kan bidrage med. Undgå standard ansøgninger og hav et opdateret CV med det væsentligste øverst.

Skriv målrettet og situationsbestemt

Skriv ikke for langt og tilpas dit sprog til modtageren. Start forfra på din ansøgning hver gang, så du undgår uhensigtsmæssig genbrug. Undgå overdreven brug af floskler og vendinger.

Vær omhyggelig og præcis

Brug vores rekrutteringssystem til at søge, det gør det nemmere for både jer og os. Overhold ansøgningsfristen. Tilpas dit sprog til modtageren og skriv ikke for langt. Sørg for at navne, adresser og telefonnumre mv. er korrekte.

Præsenter dig og være imødekommende

Upload et billede når du udfylder ansøgningsskemaet. Det hjælper med at huske dig. Tænk på at være åben og imødekommende hvis/når du bliver kontaktet på mail eller telefon. Kommer du til samtale, så tænk over din fremtoning, og hvordan du gerne vil opfattes

Vær forventningsfuld og realistisk

Du kan forvente at blive taget seriøst og blive behandlet rettidigt og ordentligt – ligesom alle andre.  Vi forventer det samme af dig.

Vi bruger et eRekrutteringssystem

På den måde sikrer vi at du får den bedst muligt oplevelse son ansøger