Plads til Jyllinges børn i midlertidig institution

Nyhed

23.06.22

Det stigende børnetal i Jyllinge har skabt et behov for flere pladser til børnene i dagtilbud. Indtil et nyt børnehus står klar, bliver der oprettet en midlertidig institution.

I den midlertidige institution bliver der plads til fire grupper af børn. Der arbejdes på en plan med at sætte pavilloner op på Eventyrgrunden, som børn og personale kan flytte ind i sidst på året.

- Jeg ved, at flere forældre har behov for en plads i dagtilbud til deres børn, og derfor er jeg glad for, at vi nu kan tilbyde pladser til dem, der ønsker det. Det bliver i nogle gode, trygge rammer, som kommer til at være en god overgang til det nye børnehus, siger formand for Skole- og Børneudvalget Bent Jørgensen.

Når det nye børnehus står klar, forventeligt i 2025, kan personale og børn følge med til den nye adresse ved Værebrovej, som ligger tæt på Eventyrgrunden.

Fakta

  • Byrådet godkendte den 22. juni 2022 den midlertidige institution.
  • Pavilloner er moduler, der kan sættes op og indrettes til behovene i et børnehus med legerum, garderobe, personalerum osv. Pavillonerne har et sundt indeklima og god ventilation.