Nyt kviktestcenter åbnet ved RUC

Nyhed

31.03.21

Testcentret skal give let adgang til test for de mange studerende på RUC og Absalon, som snart kommer tilbage, men der er også tests til de roskildensere, der lægger vejen forbi.

Det nye kviktestcenter er et telt ved parkeringspladsen P2 ikke langt fra hovedindgangen til RUC. Det har åbent mandag til fredag kl. 9-19 – også Skærtorsdag, Langfredag og 2. påskedag.

Der er separate spor til hhv. borgere og studerende, og her i påsken hvor der ikke er mange studerende på hverken RUC eller Absalon skulle der være god plads til alle de borgere, der måtte have brug for en test.

Det nye kviktestcenter åbner som led i, at Region Sjælland og Falck øger testkapaciteten frem mod en større grad af genåbning i samfundet.


Generel opfordring til test

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du lader dig teste, hvis du er sammen med mange mennesker, møder fysisk op på arbejdsplads eller uddannelsessted eller skal være sammen med en person i øget risiko for en alvorligt sygdomsforløb med COVID-19.

Har du symptomer eller er du nær kontakt til en smittet anbefaler Sundhedsstyrelsen, at du får lavet en PCR-test. Her skal du bestille tid på coronasmitte.dk.