Vil du hjælpe demokratiet?

Under overskriften ’Stem med’ mobiliserer kommuner over hele landet lokale fællesskaber, så vi får flest mulig ned i stemmeboksen til kommunalvalget til november. Se her, hvordan du kan støtte op om kampagnen.

Tirsdag den 16. november 2021 skal vi til stemmeurnerne og vælge et nyt byråd og regionsråd. I kommunerne arbejder vi på at få flere til at stemme og her kan vi bruge din hjælp. 

Er du formand for grundejerforeningen, styrer du fodboldklubbens facebookside, er du initiativtager i et gå-fællesskab eller noget helt fjerde, så læs med her, hvordan du kan gøre en indsats for demokratiet og tage del i kampagnen Stem med.

Fra forskning ved vi, at valgdeltagelse afhænger af, om vi er i fællesskaber med andre, som stemmer. Derfor opfordrer vi til at stemme med naboen, klubben og gå-makkerne.

Ønsker du at deltage i StemMed-kampagnen og være med til at engagere de fællesskaber, du er en del af, er du meget velkommen. Her på siden kan du se, hvordan du kan blive en aktiv del af kampagnen. 

Kampagne-elementer

Billede til story eller opslag

Dette er et billede 300x300 pixel, som kan bruges til en story eller et opslag på de sociale medier. Det indeholder StemMed-logo, dato for kommunalvalget og hvid baggrund. 

300X300 Billede til story eller opslag

StemMed-plakat 1

Dette er en plakat med StemMed-logoet, teksten "Dit kryds gør en forskel" og dato for kommunalvalget. Du kan printe plakaten i A1, A2 eller A3 afhængigt af, hvad du ønsker og hænge den op. 

Plakat: Dit kryds gør en forskel

StemMed-plakat 2

Dette er en plakat med StemMed-logoet, teksten "Din hverdag er på valg" og dato for kommunalvalget. Du kan printe plakaten i A1, A2 eller A3 afhængigt af, hvad du ønsker og hænge den op. 

Plakat: Din hverdag er på valg

Valgguide

Dette er en valgguide lige til at printe ud og hænge op. Den forklarer valghandlingen i ikoner og tekst og indeholder spørgsmål og svar vedrørende valghandlingen. Du kan printe guiden i A1, A2 eller A3 afhængigt af, hvad du ønsker. 

Plakat: Valgguide

Kontakt

Rikke Houkjær